• Yonikrigaren

Ametist äggNär jag fyllde på ägg lagret så köpte jag två ametistägg.

Nu har jag använt mitt i ca en vecka på dansen, yogat, mediterat och i vardagen och måste säga att det är en av mina favorit stenar i min privata äggsamling.

För mig som tror på kristallens kraft så har jag fått en bättre kontakt med mitt innre

och fokus i dansen och meditationen, känner mig mer energifylld.

Det har varit extra spännande på dansen, jag dansar femrytmer som är en dynamisk utforskande dans/rörelse/meditation, det är ett enkelt, kraftfullt sätt att skapa kontakt med sig själv. Rörelsen är fri utifrån dom olika rytmerna, elementen och känslorna som du jobbar dig igenom i en så kallad våg.

Där har jag upplevt en annan känsla och närvaro i kroppen och en annan ro vid meditation.


Lite info om kristallen Ametist för er som är intresserade.

Ametist sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem och bärs som skyddande amulett mot negativitet och stress. Ametist är en kristall med starka och renande vibrationer och är en av de bästa kristallerna vid meditation och healing. Ametist stärker vår intuition och andliga närvaro, den lugnar tankarna samtidigt som ger fokus.

Chakra: Kron, Sahasrar

Bild från Pinterest.56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla