• Yonikrigaren

Animal Spirit


Animal Spirit av Kim Krans jag har köpt min på Bodhish.

Jag försöker att hinna med att börja min dag med att dra ett kort ur denna kortlek.

För att få vägledning, lyssna inåt och tänka på vad jag kan jobba med just denna dag. Jag drar även ett kort varje måndag för veckan och sen ett för dagen.

Älskar den här leken den är så fint illustrerad och texterna talar till dig och råd på hur du kan jobba med det som kortet säger dig.

Det finns såklart flera sätt att and leken, det kommer med en bra beskrivning och förslag. När jag ska dra ett kort så blandar jag leken tills det känns bra och lägger den på bordet och kuperar den tre gånger med vänster hand, sen tar jag den till hjärtat och "slår den lätt" över hjärtat när jag ställer min fråga eller tex "dagens intuition" sen sprider jag ut leken och känner in med handen över korten vilket kort jag ska dra. Du kan så klart hitta ditt eget sätt att välja kort.

Animal Spirit av Kim Krans, yoga matta från were my yoga och kristaller från kristallrummet.

På årets första dag så la vi varsin stjärna över året, kortet i mitten representerar året över lag och sen ett kort för varje månad. Så jag går nu in i moth vilket när vi läste upp alla korten inte alls förstod. Men nu när jag är där och läste det igen nu i helgen så är det klart som bara den. När vi var på landet så passade jag på att lägga stjärnan igen och meditera runt den. Det blev en fin stund.


Animal Spirit av Kim Krans, yoga matta från were my yog, kristaller från kristallrummet och ljushållare från regeringsgatans blommor.

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla