• Yonikrigaren

DE-ARMOURING, DEARMORERING & YONIDEARMORERING, YONIMASSAGE Bli hörd & sedd – utan att bli dömd

Det är över två veckor sedan jag besökte Annelie HellströmYoy4life.seför en dearmorerin. För er som inte vet vad det innebär så kommer jag lägga in texten från Annelies sida för att beskriva behandlingen med hennes egna ord hämtade från hennes hemsida. Sen kommer jag att beskriva min upplevelse av behandlingen och tiden efter, det har tagit mig lite tid att skriva klart sett för att det är många lager som har processats och känslor som fallit på plats under en tid och hur jag ska jobba vidare.

Sessionen innehåller * Inledande samtal * Öppna upp kroppen och energin * De-armorering * Integrering / avslutande samtal.


Bilderna har jag lånat från Annelies sida. Så vackra.

"Genom olika trauma och erfarenheter så lägger vi på oss en rustning på kroppen för att skydda oss. Denna rustning kan hindra att livskraften får flöda fritt i kroppen. Dearmorering / de-armouring/ Yonidearmorering är en intensiv healingprocess som lösgör det förflutnas grepp i kroppen, friger och expanderar livsenergi och stimulerar vitalitet och lycka. Genom olika trauma och erfarenheter så lägger vi på oss en rustning på kroppen för att skydda oss.

Denna session utgår vi utifrån där du är just nu. Öppet blir du hörd och sedd – utan att bli dömd. Denna session är ett sätt att öppna upp för livsenergin, livskraften, och sprida den i hela kroppen.

Kvinnans livskraft och kreativitet kommer mycket från livmodern och bäckenet. Dearmorering och ev. yonidearmorering/massage hjälper dig att återknyta kontakten med din kvinnlighet och påminna dig om att din sexualitet och din kropp är helig. Avsikten är att stärka ditt egenvärde, din självrespekt och kärleken till dig själv. Min intention är att hjälpa ditt hjärta att öppnas så att du kan uppleva mera Kärlek i ditt liv". För mer information besök Annelies sida Joy4life.se


Bilderna har jag lånat från Annelies sida. Så vackra.

Jag hade inga förväntningar eller föreställningar om hur detta skulle vara utan gick dit med ett öppet sinne (jag har provat yonimassage vid flera tillfällen och det har varit olika upplevelser beroende på vem som utfört behandlingen och var jag är i mig själv.)

Vi började med ett samtal där jag fick berätta vem Helena är och varför jag var där och vad jag ville jobba med.

Annelie berättade att hon inte kan säga i förväg vad som ska ske utan att det är min kropp som kommer att guida henne. Det kan vara i massage, tryck på punkter, tapping.

Jag har sen något år tillbaka jobbat med att bli "vän" med min yoni som jag under många år tyckt varit rent av meningslös, bara varit till besvär och jag kunde vara utan den.

Sen ett år tillbaka så är vi bra vänner men har en del att jobba på och släppa taget om.


Bilderna har jag lånat från Annelies sida. Så vackra.

Vilket var en av anledningarna till att jag var där. Ville även få loss en "knut" som satt sig mellan hals/ hjärtchakrat. Kände att den blockerade mitt energiflöde och varje gång jag pratade med någon om den så kände jag hur tårarna brände under ögonlocken och hur orden stockade sig i halsen. Men den befriande gråten vill inte komma.

Innan behandlingen börjar så får du klä av dig så mycket som du är bekväm med och vi pratade om hur det kommer att gå till och en skala på 1-5 hur ont massagen gör och att hon frågar innan hon gör något och inväntar mitt svar. Vilket kändes så tryggt.

Efter som att jag inte har problem med naken het så tog jag av mig alla kläder och fick lägga mig på rygg på en madrass som var skönt uppvärmd med en filt över den delen av kroppen som vi inte jobbar med.

Svårt att beskriva behandlingen då jag var väldigt inne i min andning och att flytta ner den i min yoni och andas in eld energi och andas ut det jag ville lösa upp och göra mig av med.

Men Annelie masserad mitt bäcken och tryckte på punkt som gjorde riktigt ont och jag kände hur mycket spänningar som satt där och hur förlösande känslan var när det släppte. Hon jobbade med punkten i bröstet och att få energin att flöda fritt i kroppen och lösa upp den. Energin i kroppen var väldigt hög och det pirrade i både händer och fötter och jag jobbade på att förflytta den ut i kroppen för att få energiflödet att röra sig fritt.

Det är inte helt lätt att göra det men jobbar på det hemma när jag mediterar.
Vi hoppade över att jobba med insidan av yoni, berättade under behandlingen att jag har svårt att slappna av i mina ben och att dom bär så mycket och känns så trötta. Så vi bestämde att vi skulle jobba med att ge benen vila och avslappning. Annelie frågade "hur många ska dina ben bära? Dags att dom bär bara dig och att du får ta plats i din egen kropp. Så fint sagt och det träffade rätt i hjärtat.

När vi var klara så fick jag instruktioner om att dricka mycket vatten de närmaste dagarna och att vara lite observant på känna in då känslor ska landa och saker som händer i kroppen.


Kände mig lite smått bortkopplad och hög på mig själv den kvällen och somnade tidigt. Vaknade undre natten av en stark smärta i ryggen och tänkte att den går nog över om jag lägger mig på sidan. Men det blev inte bättre och det kändes som att jag hade fått något hugget rakt igenom mig precis på punkten i bröstet som vi jobbat med. Smärtan blev värre och jag började få svårt att andas (som jag kan tänka mig att en panik attack kan kännas) minns att jag tänkte "nu dör jag" för det var så det kändes. Jag gick upp och försökte sträcka ut och gick runt ett tag, kände att jag behövde vatten och fyllde min vattenflaska med kallt vatten och när jag drack så kände jag hur vattnet sköljde bort all smärta som satt fast och alla ord jag inte sagt och så var smärtan borta.

Reflekterade över det på morgonen och kom fram till att det kändes som att jag skulle känna alla känslor och ord jag hållit inne, innan dom kunde släppa.

Så häftigt och läskigt.Bilderna har jag lånat från Annelies sida. Så vackra.

Efter det så känner jag inte av klumpen och kan prata om den utan att känna hur orden stockar sig och tårarna bränner under ögonlocken. Så otroligt skön känsla att kunna andas helt fritt, så klart så är jobbet nu mitt att låta mina ord och känslor få flöda och ta plats annars är klumpen tillbaka. Jobbet är ju mitt att göra. Dagen efter så behövde jag bara vara med mig själv, kände att jag inte kunde stå på jobbet utan avbokade dagen och var ute i naturen och landade och fyllde på med energi.

Har inte använt något yoni ägg dom här två veckorna mer en utanför öppningen när jag mediterat och det tog några dagar innan jag kände att jag var redo för sex. Tänker att allt har sin tid och plats efter en behandling och pusselbitarna ska hitta sin plats.

Det är en av dom starkaste sakerna jag gjort för mig själv och det har fört mig framåt och jag har förlåtit och släppt, redo att gå vidare.

Kommer absolut att göra detta igen för att jobba vidare med mig själv.

Annelie är en fantastisk, sprudlande, förtroende ingivande person och jag rekommenderar varm att besöka henne. Joy4life.se

487 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla