• Yonikrigaren

Den vanligaste frågan!

Har märkt att den vanligaste frågan när det kommer till att välja kristall på sitt äg är vilken ska jag välja, vilken är bäst för mig.

Det är en svår fråga för mig att svara på speciellt när jag inte har så mycket info om dig som ska köpa ägget. Om det är så att du inte tror på kristallens kraft så brukar jag bara säga att välj den som tilltalar dig och känns rätt.

Om du vill jobba med ditt äg som även en healingsten så rekommenderar jag dig att kika på min sida om vad dom olika kristallerna står för och känna in vad som skulle passa för just dig.


Tyvärr är denna bild inte komplett, har även rökkvarts och ametist i lagret nu.

Ibland får jag fördelen att träffa den som ska köpa sitt ägg och då är det lättare att känna in vilken sten som passar bäst för just den kunden.

Tyvärr så har jag inte alla möjlighet att besöka mig så då kan det vara bra att skriva en rad till mig vad du har för saker du vill jobba med så gör det det lättare för mig att guida dig i rätt riktning.


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla