• Yonikrigaren

Att öva...

Uppdaterad: 14 mar 2019

Det här med att öva på nya saker har aldrig riktigt varit min grej, jag vill kunna allt innan jag ens har börjat. Jag är så bra på att prova nya saker och då blir jag 100%

Men öva, är en av mina svagheter. Men antar att det är något som jag ska jobba på.

Yoni ägg i Neferite Jade från Yonikrigaren, singing bowl och Auralite-23 från Kristallrummet och Animal Spirit från Budhish

Köpte en singing bowl här om dagen som jag har tänkt att jag ska ha på mina meditationer längre fram. Det såg så enkelt ut när hon i butiken visade hur jag skulle göra, men när jag sen skulle prova så var det inte alls så enkelt.

Att få den att klinga är ju lätt"bara att slå till den" men att få de att sjunga, det var inte alls så enkelt.

Antar att jag precis skaffade mig något att öva på.Hade ingen aning om Auraliten innan jag köpte den men jag drogs till den i affären hittade en som hade en bra energi med mig men la tillbaka den efter ett tag men väl i kassan så kände jag att den ska ost följa med mig. Nu är jag lite mer på läst.


Auralite-23 är en mycket gammal mineral 1,2 miljarder år. Den innehåller 23 olika mineraler, främst Ametist, Citrin och Grön kvarts, men sen också spår av Titan, Cacoxenit, Lepidokrosit, Ajoit, Hematit, Magnetit, Pyrit, Goetit, Pyrolusit, Guld, Silver, Platina, Nickel, Koppar, Järn, Limonit, Svalerit, Covvelit, Kalkopyrit, Gialit, Epidot, Bornit, Rutil och Malakit.


Auralite-23 sägs förstärka kontakten med vårt högre Jag och våra skyddsänglar. Den sägs också förstärka helandet av både själslig och känslomässig karaktär och hjälp

a till att släppa på karmiska mönster.

Hjälper till att accelerera andlig utveckling.

Chkra: Renar och alines alla chakran går under lila, purple stenar i chakrasystemet.


Yoni ägg från mig Yonikriagaren, singing bowl, övriga kristaller, saltstens ljuslykta från Kristallrummet, bok från Urban Outfitters.

Håller på och serier och skriver om kristaller för att kunna använda dom i mina klasser och meditationer fram över, just nu känns det som att det är så mycket info i olika böcker att jag aldrig blir klar. Men det är så roligt och spännande.


22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla