• Yonikrigaren

Fåfängans makt!


Keps från Yogia, armband från Yggdrasil by sweden

@yogia.se härligt att ha lite olika huvudbonader att täcka min utväxts med. Håller på att spara ut mitt gråa hår och det ser inte så roligt ut. Jag jobbar som frisör/stylist och make up artist så jag blir ju lite reklampelare för mig själv.

Att spara ut var inte planerat alls men jag är väldigt allergisk från feb-okt för naturen sen en massa annat. Så att jag har klarat mitt jobb så bra tills nu är helt fantastiskt. Men det bra men dåliga för mig är att allt blir mer ekologiskt och då rena doftämnen.


Jag är så nöjd med färgen som växer ut, men kontrasten är inte lika snygg.

Så är man som jag allergisk mot naturen så blir det problem. Det började med att jag fick eksem i ansiktet förra sommaren och då blev det adjöss och hej då till smink varje dag. Det kändes väldigt jobbigt början när jag står framför en spegel hela dagarna. Det är konstigt att så många kommenterar när man inte är sminkad att oj vad trött du ser ut då... Vilket inte var direkt uppmuntrande. Tänkte då att vilken tur att jag kan färga min utväxt i alla fall.Jag har haft vita strån sen jag var 20år så har kämpat en hel del med att trolla bort dom och färgade året var 3e vecka. Men under hösten så började det dyka upp

vatten blåsor i hårbotten när jag färgade håret. Så efter at ha pratat med min allergiläkare så kom vi fram till att det är bra att jag slutar färga på mig själv och för hoppnings vis ska kunna färga mina kunder ett bra tag till. Så tack och hej till det med. Så turban, hattar och annat får nu pryda mig och trolla bort min utväxt.

Jag är så nöjd med färgen som växer ut men det lär ta sitt tag att få ut

Kommer säkert att kapitulera för att dölja det, men en så länge är det fåfängan som har övertaget.


Örhängen och brosch från Antikt gammalt och nytt.


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla