• Yonikrigaren

Hoppa Studsmatta!!!!


Bild från Factory Magazine Pinterest

Ett säkert våträcken är att studsmattorna börjar pryda våra trädgårdar. Får ofta höra när jag pratar om yoni äggets fördelar när det kommer till att det är svårt att hålla tätt "att jag kan inte hoppa studsmatta" så jag and mig av det uttrycket..


Vi pratar inte om detta problem med att läcka vare sig det är efter en graviditet eller ålder eller andra anledningar, vilket är synd för det finns många bra åtgärder för att slippa detta. Jag kommer att prata om yoni ägget och att det faktiskt hjälper.

Det hjälpte mig på några månader efter att jag började märka av problemet med att jag hade svårt att hålla mig. Det började för mig när jag hamnade i klimakteriet märkte inte av något dom första tre åren men förra våren så blev det ett problem.

Hade svårt att hinna hem och att när jag när jag nästan var hemma så droppade det lite. Vet att jag tänkte att så kan inte mitt liv se ut vid 44 så när jag väl köpte mitt första yoni ägg så var det som en skänk från ovan.

Nu är jag helt av med detta problemet och behöver inte oroa mig för detta.


Vad gjorde jag då?!

Jo jag började med att träna mina bäckenbotten muskler med mitt ägg.

Första månaden med att bara ha yoni ägget i ca 15-20 minuter varje dag, på väg till jobbet, när jag var hemma osv bara träning att ha ägget. Inaktiv träning som jag kallar det.


Sen efter första månade så började jag att ha ägget i längre upp till 1h varje dag jag fortfarande tränade inaktiv träning, redan här började jag märka skillnad i att jag inte lika ofta läckte när behov uppstod.


Månad tre började jag träna mer aktivt och hade ägget i längre tid. Övade på att knipa runt ägget varje gång jag tex schamponerade en kund på jobbet eller vid varje stopp på T-banan. Hittade tillfällen att öva på.

Efter tre månader så hade jag inga problem längre och det har inte kommit tillbaka.

Jag är så tacksam över detta (mitt problem var inte så stort men tillräckligt för att ställa till det i vardagen) och att min kropp blev starkare så jag slapp detta.


Så det är klart att även du ska kunna hoppa studsmatta i vår, så beställ ditt ägg och sen är det bara att börja yoni äggs träna.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla