• Yonikrigaren

Hur trär du ditt ägg?!

Här kommer ett tips på hur du trär ditt ägg, det går naturligtvis att göra på det sättet som passar dig bäst.

Början så knöt jag det annorlunda och då upplevde jag att tandtråden gick av.

Det är ju ingen fara för ut kommer ägget oavsett men ibland kan det vara bökigt när det går av. Här skulle jag ju lägga till en video på hur jag gör, Men det gick inte som jag tänkt. Ler, så just nu får ni kika på den på hemsidan eller på Instagram.


Yoga matta från Were my yoga, vas från Things, salt och peppar kar i trä (som äggen ligger på) från H&M Home och kristaller från Kristallrummet.

När tandtråden har gott av för mig så har det så klart varit i situationer då det har varit stressigt och jag fick lite panik i början.

Första gången det hände så hade jag helt glömt av att jag hade ägget och haft det lite för länge så musklerna hade blivit trötta. Oftast när musklerna i yonin är trötta så börjar dom putta ut ägget eller så kan dom få lite kramp. Det var precis vad som hände. Vi var på Byggtema och jag var kissnödig och lånade deras toalett.

Precis när jag låst så drar någon i handtaget och vill in, jag kommer då på att jag har ägget inne och försöker att dra ut ägget men det krampade och blåsan var full...

Drar lite en gång till och snäpp så går tråden av PANIK!! Det rycker mer i handtaget och jag krystar och krystar men inget händer.

Med full blåsa och muskler som krampar så får jag inte in ett finger ens för att skopa ut ägget. Då är det bara till att kapitulera och försöka kissa, vilket inte var lätt men tillslut så fick jag kissa på handen för att fånga upp ägget när det kom ut (för du vill inte riskera att spräcka ägget eller toaletten om det faller ur)

Så efter mycket om och men gick jag ut aningen röd om kinderna och lite svettig.

Ut kommer ägget alltid men ibland på lite olika sätt.
Det är mycket ägg just nu, igår när jag drog mitt kort för dagen så fick jag Cosmic Egg och idag Golden Egg och ska använda mitt jade ägg idag. Känner för kvinnliga energier idag. Väldigt fina kort med bra budskap.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla