• Yonikrigaren

Jade och Svart Obsidian


Dessa två är mina favorit kristaller när det kommer till mina yoni ägg, mina go to kristaller. När jag vill återvända till mig själv, grunda mig eller göra mig av med energi som fastnat. Säger inte att dom andra kristallerna inte är bra för det är alla på olika sätt. Men dessa är dom jag alltid återvänder till.


Jade står bland annat för

Intuition + ETT Öppet Hjärta + För Fridfullhet +Inre Lugn och Ro.


Den omhändertagande, gröna jaden är en sten som renar på djupet, stabiliserar och kanaliserar lugnet medan du stärker din intuition- den där känslan av att veta någonting utan att veta hur du vet det, en förmåga som finns i våra hjärtan när vi föds snarare än att vi lär oss den. Använd den här kristallen när du överväldigas av en känsla- oavsett om den är positiv eller negativ och låt dess moderliga och omhändertagande egenskaper värm dig, eller hjälpa dig att oskadliggöra känslor som är smärtsamma eller hindrar dig. Gnid kristallen mot det tredje ögat, pannan eller tinningen för att lösa upp spänningshuvudvärk.

Jade är en sten för ärlighet, den symboliserar vishet och lugn. Den ökar kärlek och omsorg. En beskyddande sten, som skyddar användaren mot skada. Jade drar till sig tur och vänskap, den stabiliserar och ökar din personlighet och självkännedom. Stimulerar kreativitet en riktigt dröm sten.


Chakra: Anahata ,Hjärtat och Manipura, Solarplexus


Jade ägget är det ägget jag oftast använder för att det får mig att återvända till min kvinnliga kärna och urkraft. Den ger mig ett inre lugn och styrka och stärker min intuition. Jag känner mig hemma och grundad. Har den ofta med när jag är ute i skogen då den får mig att känna mig närmare moder jord och dess grundande och läkande krafter. Rekommenderar alla att ha en Jade i samlingen av ägg.Svart Obsidian står bland annat för

Beskydd + Löser upp + Stärkande + Grundande


Obsidian är grundande, beskyddande och den hjälper till att öppna upp vårat rotchakra.

Den lugnande och balanserande energin från obsidian stärker vår närvaro och förmåga att vila i oss själva.

Den hjälper oss att frigöra oönskad energi från vårt inre och löser upp energier som stagnerat och hjälper oss att läka. Den löser upp trauman, det är ett svårt ord som jag gärna delar upp i soft och hard. (kan vara tex förlossning, sjukdomar, övergrepp mm räknas som hard ochsoft tex sex när du inte känt dig redo, sagt Jag när du känt nej osv )

Har Yang energi


Chakra:Muladhara Rot


Jag använder mitt obsidian ägg när jag vill balansera mina energier och grunda mig.

Öppna upp min rot och känna att jag kan vila i mig själv och mina beslut.

Sen har jag använt den i min resa med att bli vän med min yoni och stärka energin mellan yoni och hjärtat.
163 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla