• Yonikrigaren

Klimakteriet

Tänkte berätta för er om hur yoni ägget har hjälpt mig i mitt klimakterium.

Först en kort en kort tillbaka blick. Jag fick mens väldigt tidigt och blödde två gånger i månade, så började tidigt med P-piller för att slippa blöda så mycket.

Sen har jag varit med om en del mindre roliga behandlingar som gjorde att mina slemhinnor blev väldigt torra och sköra tidigt i livet. Det var ett stort problem då allt sprack och blev inflammerat hela tiden. Önskar så att jag hittat ägget tidigare i mitt liv, det hade förändrat min inställning till min yoni.

I vuxen ålder så hade jag så dålig relation till min yoni att jag önskade att jag kunde ta bort den, byta ut den för den fyllde inget positivt i mitt liv.

Som ett nyårslöfte till mig själv för två år sen så bestämde jag mig för att så här ska det inte vara och började resan med att bli vän med min yoni och skapa en bättre relation med henne.


Bild fotad av mig, hittade dessa trosor till en docka på trottoaren. Fotad med min Fuji xt10

Förklimakteriet missade jag helt hade steriliserat mig och allt var upp och ner med mina redan stökiga hormoner så förstod först efteråt att det var det som spökade.

Men väl i klimakteriet så blev allt ännu torrare där nere och mina svettningar tog över mitt liv, tänkte ett tag att är det så här livet ska vara så vill jag inte vara med, jag kan inte ta något som lindrar pga mina hormoner. Men kunde jag det så hade jag gjort det utan att blinka. Har provat en massa saker, akupunktur, homeopatbaserade preparat, ändra min kost osv. Efter tre år så har jag lärt mig vad som triggar värmevallningarna och det blir lite lättare, men fortfarande jobbigt. Vaknar säkert minst 5-12 gånger per natt och är helt genomblöt. Men det är något som jag kommer att få leva med och gör mitt bästa för att göra det så bra jag kan.Minisnippa tatuerad av ninnileo.d på East Street Tattoo


När jag väl bestämt mig för att på börja resan till en bättre och kärleksfull relation med min yoni så börjad jag med att hedra henne med en tatuering.

En mini snippa.


Mitt första yoni ägg.

Nästa stopp på resan blev yonimassage, en massa rensande av känslors och energier som stagnerat. Det gjorde jag flera gånger och kan varmt rekommendera det (håller faktiskt på att utbilda mig i yonimassage , så spännande)

Kommer ihåg när jag satt och väntade på tvärbanan efter en yonimassage med mitt första ägg i knät och tog denna bild.

Det jag ville jobba med i första hand var mina torra och att jag hade börjat få svårt att hålla mig när jag väl blev kissnödig, det var så jobbigt och vet att jag knappt hann hem från Odenplan till Gävlegatan när jag promenerade. Det var väldigt jobbigt att känna att det var inte jag som hade kontroll.

Efter att jag hade använt mitt yoni ägg dagligen i två månader så kunde jag hålla mig och det var som vanligt och mina slemhinnor var bättre en vad jag någonsin kan minnas att dom har varit. För mig var det som att vinna på lotto, jag blev av med ett problem som jag har haft större delen av mitt liv. Som skapade så många andra dåliga saker som svampinfektioner, äggledarinflamationer mm.

Så att börja använda ägget är bland det bästa jag gjort för mig själv.

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla