• Yonikrigaren

Kristaller för inspiration och glädje


Kristaller för inspiration och glädje av Tiio Serenander köpt på Kristallrummet.

Sist jag var på Kristallrummet så hittade jag denna vackra bok, den har väldigt fina texter som är både informativa om kristaller och vackra budskap. Så den fick följa med hem och har lånat texterna för att beskriva de olika kristallerna på äggen med vackra budskap.


Bild hämtad ur boken Kristaller för inspiration och glädje av Tiiu Serenander.

Vad har ni för relation till kristaller?

Själv så har dom alltid funnit runt mig mamma hade en "kristallperiod" som hon säger när jag bodde hemma. Såg dom då som fina stenar och härliga att hålla i.

Brukade kika på dom och var fascinerad av att dom var så vara, lena och mjuka.

Vet att min bästis var avis på mig att min mamma hade så många fina stenar hemma i deras hem fanns det inga så hon kikade alltid lite extra på dom när hon var hemma hos oss. Det roliga är att när vi hade tjejträff senast så var vi hemma hos mig och då såg hon mina stenar och då började vi prata om just det minnet, hon kunde inte låta bli att kika och känna och klämma på mina. Föreslog att vi skulle gå på stenjakt som vi gjorde när vi var små och lekte arkeologer. Fast nu kan vi ju gå till Kristallrummet, lite enklare.


Bild hämtad ur boken Kristaller för inspiration och glädje av Tiiu Serenander.

Kan nog säga att jag har haft stenperioder till och från under mitt liv, jag är lite av en 100% när jag gör något.. Mamma brukar säga att jag inte kommer att dö nyfiken, det stämmer nog. Ler

Så är inne i en sådan period i livet just nu när jag jobbar och lyssnar inåt för att utveckla mig och det går i skov i livet. Måste säga att jag är väldigt bra på att göra det.

Brukar ha vad jag kallar "kvartssamtal" med mig själv minst en gång i månaden.

Vart är jag nu, Vart är jag på väg, är det rätt väg, hur känns det inom mig osv.

Nu tar jag hjälp av mina kristaller och äggen för att jobba på djupet och öppna upp mig.


Bild hämtad ur boken Kristaller för inspiration och glädje av Tiiu Serenander.

Pratade med min mamma nu på morgonen och det är vist så att hela familjen är inne i en kristall, meteorit fas just nu, så roligt att till och med pappa är med, mamma berättade att han lägger fram dom vid fullmåne, nymåne osv, det hade vi aldrig trott om någon sagt det för ett år sen. Är väldigt glad för min mammas skull att kristallerna hon fick av min bror för bättre sömn verkar hjälpa.

Så underbart att dessa fantastiska kristaller kommer ur Moder Jords mörker och Fader Ljus till oss för att göra gott.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla