• Yonikrigaren

Kvalite

Här ser ni skillnaden på olika kvalitéer på nephrite jade. Det lilla ägget är det första

ägget jag köpte det såg ut som det större till en början men började blekna ju mer jag anv det. Vilket inte kändes bra. Då viste jag inte så mycket om stenen så sökte jag efter mer information om kvalitet på stenar och ägg användning. Halv ädelstenar som ska användas som yoniägg ska ha en hög densiteter, vilket gör att ägget är hårdare och inte lika lätt skadas och blir poröst, om ytan är skadad, sprucken eller porös så samlas det lätt bakterier där och det vill vi inte ha i vår Yoni.


Det är inte lätt att veta kvalitet på äggen som köpare via nätet då priserna skiljer ganska mycket över lag. Men oftast är priset högre ju bättre kvalitet en sten håller.

Det större ägget är dom jag säljer och den har hållit samma färg och densitet hela tiden och går inte så lätt sönder om du tex har det med dig under dagen, vilket jag ofta har då jag oftast har mitt ägg i påläggen till jobbet och sen tar ur det och förvarar det i sin lilla påse i handväskan.

Som jag har skrivit på hemsidan så är kvalitet och tillverkningsförhållanden viktig för mig och att det är en produkt som håller.72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla