• Yonikrigaren

Möten!


Lördag och en massa härliga möten.. När vår inre kompass får leda oss till nya möten och upplevelser.


När vår inre kompass får leda oss mot härliga möten

Började morgonen med meditation och lite strech sen till jobbet för att hjälpa en kund med styling för hennes födelsedagsfest. Alltid lika trevligt att få dela livets festligher med sina kunder.


Yogamatt från Were my yoga, kristaller från kristallrummet

Efter en väldigt sen frukost och ladda om batteriet så begav jag mig till Yogagames.


Jag är så glad att jag gjorde detta, det blev så fina möten både med kända, okända och från er jag skrivit med på sociala medier. Så fint att få ett ansikte och att möta er på riktigt. Det är så inspirerande att få ta del av er fina ord, och nyfiken het kring yoniägg och hur vi kan hjälpa varandra på vår utveckling att stärka oss som kvinnor och vår bäckenbotten hälsa. Jag är så tacksam för att ni vågar öppna upp er och dela era berättelser med mig ett förtroende jag har med mig i mitt hjärta. Det är inte helt lätt för alla att prata om vad som sker där nere. Det är alla möjliga tankar som kan spöka och vi kan behöva ta med tanken på ett ägg hem fundera och känna efter.

Du ska göra det som känns rätt för dig.


Olika storlekar på yoniägg, L-S

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla