• Yonikrigaren

När naturen kallar!Efter en lång sovmorgon, jag är så trött på morgonen nu när jag ökat min dos på allergitabletterna, nu när våren är i antågande och med en fart som inte är som vanligt. så det kommer att bli kämpigt fram över. Jag kommer ha så svårt att hålla mig inne och inte öppna upp fönster för naturen är mitt elixir för energi.

Kände så tydligt att natten kallade på mig i dag, så efter frukost så tog jag mig ut i naturen.På min promenad hade jag mitt svarta obsidian ägg, för att grunda mig och det passar ju bra när jag är i naturen och för att rensa bort det jag är klar med och för att ta in det nya. Det kändes väldigt fint att det började regna när jag andades bort det jag inte ville ha kvar. Som att det sköljde bort det gamla och förberedde för det nya.

Jag har känt att jag behöver fylla på med Yang energi och Obsidianen är det ägget som har den energin av dom som jag har så det har känts som ett självklart val just nu.


Magiskt med energin från Moder Jord och dess väsen. Kraften som kommer upp ur jorden och dess förgänglighet i färger under året och hur livskraften alltid finns där när vi behöver hämta och fylla på från den.


Satte mig en stund med denna vackra vy och mediterade.

Hittade dessa vackra tistlar och några fick följa med mig hem.


Dom hänger på torka i torkskåpet och sen ska det bli en fin bukett av dom.

Så naturen fick följa med in för att fortsätta njutas av.

Hur hämtar ni energi och fyller på?8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla