• Yonikrigaren

Pluggstart och välkomna hit

Pluggstart, jag började året med att beställa två online kurser. Vill fördjupa mig hur jag kan lära er att jobba med era ägg och hur vi kommer i kontakt med vår kvinnliga energi och en kurs i tantrisk massage för vår Yoni. Tur att jag kan göra det när det passar mig bäst, för jag jobbar och driver min frisörsalong på mer en heltid. Men vad jag ser fram emot detta och att kunna hålla kurser i hur vi tränar upp vår bäcken botten och kommer i kontakt med vår kvinnliga kraft. Jag har valt ut två video övningar som jag ska jobba med denna vecka och en anatomi del. För mig passar detta upplägg väldigt bra med instruktions videor, för jag har dyslexi och dyskalkyli. Det gör att jag har jobbigt med att läsa text, att stava och siffror i korta drag. Ni kommer säkert att märka av det här på bloggen.
Det kommer att blir en bra start på dagen att börja med en massage och meditation

Första kursen blir en bröstmasage och sen en yoni meditation/ritual i med knipövningar.  Tar ni hand om era bröst? Jag har varit väldigt dålig på att ta hand om dom eller att ge dom kärlek och uppmärksamhet. Själv har jag haft väldigt okänsliga bröst och inte kopplat dom till sexuell njutning. Sen jag började med ägget så har känsligheten kommit smygande. Den här massagen är perfekt för att öka känsligheten och koppla ihop brösten/hjärtat med din yoni. Skapa cirkulation och ha koll på om något dyker upp som inte ska vara där.

Tänkte att det får bli ett eget inlägg om fördelarna med denna bröstmasage.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla