• Yonikrigaren

Shiva LingamKöpte denna fina sten i present, en Shiva Lingam sten. Den återfinns endast i floden Narmada i Indien. Den är en kraftfull energi generator och mycket bra för healing och rening. Vist är den vacker.

Shiva Lingam symboliserar manlig kraft och sägs väcka en stark känsla av närvaro inombords. Samt att stå stadigt och grundad på Moder Jord.

Hjälper bäraren att släppa taget om känslor , blockeringar som inte längre behövs i ens liv. En sten att hålla i handen när det stormar och blåser om kring dig.


Den passade fint tillsammans med mitt Yoni ägg i rökkvarts, Kvinnligt/ manligt, Yin/Yang, Yoni och Lingam. Jag har bara ett yoniägg som har Yang/manlig energi och det är svart obsidian alla andra har Yin/kvinnliga energier. Hade ingen aning om detta, det var min akupunktör som berättade det för mig när hon hade träning för mig i att hitta stenars energifält och hur bra en sten är för bäraren med hjälp av pekare. väldigt spännande. Det var bra kunskap för ibland behöver man balansera upp sina kvinnliga/manliga energier. Har själv jobbat mycket med just svart obsidian både som ägg och sten.

Ska köpa mig en Shiva Lingam sten som jag kan ha själv, det blev en väldigt uppskattad present.

120 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla