• Yonikrigaren

Sjukstuga!

Idag är det precis en vecka sen jag blev sjuk, så tråkigt och frustrerande när man är egenföretagare och ska försöka omboka en veckas jobb med kunder från 10-20 inte lätt när det redan är fullt denna vecka, men jag gör mitt bästa för att lösa det så bra det går för alla. Men är inte frisk så får se hur det blir med jobb imorgon.

Första dagarna låg jag mest i sängen och tittade på Netflix och sov gott med feber frossa. När jag började bli lite piggare så passade jag på att plugga.

Mina böcker om kristaller ser lite rolig ut, yoni plugget är en massa mindmaps. Det har varit det bästa sätter för mig att plugga med min dyslexi och dyskalkyli.

Se, höra och göra passar mig bäst.


Många post itl appar blir det.

Tyvärr går det trögt med yoni äggs träningen och meditationerna då det saknas en testgrupp, det är inte helt lätt att få till. Hoppas att det löser sig så jag kan göra det sista och börja med nästa utbildning.


Sjukstugepyssel

I fredags smög jag ut en liten vända för att ladda batterierna med sol och natur, efter flera dagar inne. Hittade lite material till mitt sjukstugepyssel och torkade växter/blommor till en vacker bukett.


Ska göra klart mitt pyssel i kväll och ta en paus från pluggandet.
8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla