• Yonikrigaren

Sköna söndag!

Precis när jag skriver detta så kikar solen fram efter att det har regnat sen i natt.

Så härligt bytte sida vid bordet så att jag kan få solen i mitt ansikte den korta tiden den var framme. Bestämde mig för att vara inne idag och bara göra inget särskilt eller bara det som jag känner för.


Myser i denna underbara tröja från Wear my yoga.

Jag har verkligen fått öva mig på att inte göra något alls eller att bara göra saker jag vill och ta det lugnt. Jag har så länge jag kan minnas alltid haft saker på G eller planerat för saker jag måste göra och hade dåligt samvete om jag tog sovmorgon eller bara låg i soffan och tittade på fen film.

Men nu har jag blivit riktigt bra på att lyssna inåt och ta det lite lugnare i mina mått mätta i alla fall.


Så har myst omkring i denna underbara tröja från Wear my yoga älskar deras saker allt från yogamattor till kläder, har deras mattor och bolster för praktiken och har knappt tagit av mig min förra tröja sen jag hämtade ut den på posten (mer en för att tvätta den så klart) Dom är så softa och mjuka att det känns som en andra hud. Älskar hur jag på ett pressat sätt kan både träna och gå ut för en idag på stan och var klädd i bekväma kläder.

Tittade på denna dokumentär på Netflix för en stund sedan om mens och mensskydd i Indien, rekommenderas varmt att titta på om du har möjlighet.

Inspirerande att se hur kvinnorna går i hopp och startar egen tillverkning av mensskydd i en liten by ute på landsbygden och hur dom åker ut och informerar om mens och mensskydd till andra kvinnor. Dock skrämmande att se hur lite männen vet om mens och vad det är för något.
Sen har jag ägnat resten av em åt att plugga funderar på hur jag ska hitta en testgrupp åt mina studier som har and yoni ägg ett tag och vill lägga lite tid på att

vara testpersoner åt mig. Inte helt lätt att få till. Men hoppas att det ska lösa sig.

Äntligen kan jag njuta av vattenmelon, det är så gott. Nu ska jag nota av det så ofta jag kan.


Svart obsidian yoni ägg.

Började morgonen på mattan, yogade och gjorde en wombmeditation med mitt obsidian ägg för att öppna upp, rensa ut och grunda mig. Kände även att jag behövde Yang energi för att balasera mig.

Så härlig start på dagen. Hoppas att ni hittar era egna tillfällen för att ta hand om och träna er yoni.


Önskar er en fortsatt härlig söndag.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla