• Yonikrigaren

Tillbaka i skogen!

Älskade land mitt ute i skogen, så härligt att vara tillbaka här.

Hur hämtar du kraft, laddar dina batterier?

Jag gör det här på landet i skogen vid bäcken. Moder jord kallar mig tillbaka.


Här i skogen var det ganska mycket snö kvar så vi fick ta pulkorna för att få alla saker till stugan, men väl framme blev det fika i solen i trädgården. Livet på en pinne.

Sen fick kristallerna och yoni äggen komma ut och rena sig i solen och dom får ligga kvar ute över natten i fullmånens sken.


Sen har jag fixat och trixar med lite olika projekt, bla gjort hållbara buketter med torkade blommor som jag plockat och torkat. Gillar att det blir hållbart och att jag hittat det ute i naturen. Det blev väldigt fint


Sen tog vi en härlig promenad i skogen och den ljuder av fågelsång och liv.

Jag prejade mig med allergi medicin för att få njuta av detta magiska livselixir som jag har svårt att vara utan.


Trumman är fån Måntrumma

Trumman fick en plats här i stugan för den kommer att vara en trogen följeslagare hit, ska bygga en meditations plats i skogen vid våran bäck så där ska jag öva på min trumma, som är från https://www.mantrumma.se/se.

Sen har jag fixat och trixat med lite annat här i stugan och avnjutit en god vegoburgare och ska lägga mig här på kökssoffan och läsa och lyssna på fåglarna som kvittrar utanför.21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla