• Yonikrigaren

Träning!

Det var länge sedan jag skrev något här på bloggen och många nya Yoninnor som köpt ägg av mig den senaste tiden. Känner stor tacksamhet över att få dela detta med er. Lite uppdatering för alla nya yoni äggs användare om träningen den första tiden.

Jag har samlat ihop lite frågor som jag ofta får av er och sammanfattar mina svar här.


När du har packat upp ditt ägg ska du rengöra det i ett glas med ljummet vatten och en kork äppelcidervinäger och låt ägget ligga i vattnet i några minuter, sen är det redo att användas.


Den första månade så ska du inte över träna dina muskler i din yoni, så träna inte mer en mer en 15-30 min/dag. Dessa muskler är hos dom flesta otränade och det är som att gå till gymmet för första gången så träna försiktigt.

Det är inte ovanligt att du upplever träningsvärk första månaden och det kan kännas som en molande mens värk, var då snäll mot din Yoni och ta en tränings fri dag och låt henne vila.


Glöm inte att bara att ha ägget i din yoni är träning i sig och hoppa över knipövningar den första månaden. Låt din yoni bara bekanta sig med ägget, den träningen räcker.


När du tränat den första månaden så ökar du på din tid och här är det viktigt att du lyssnar inåt och på vad din yoni och musklerna vill säga dig.

Träna upp till 2-4h om dagen men om du får träningsvärk så ta en tränings fri dag.


När denna månad har passerat så kan du ha ägget i upp till 7h och och blanda knip övningar med att bara ha ägget i. Du kommer att märka stor skillnad redan nu.


Många frågar om det går att sova med ägget i, det gör det men jag rekommenderar der när du nått upp till den nivån av timmar på din träning och om du har tränat på dagen så låt yoni vila, vill du sova med ägget i såg gör det till din träning inte både och för då är det risk för spända och övertränade muskler.

Jag har provat att sova med mitt ägg och det var så energigivande att jag hade svårt att sova, men andra upplever att det funkar bra om dom sover dåligt. Så det är bara att prova och se vad som passar för dig.


Det är inte konstigt att du inte känner ägget när det är i för det placerar sig naturligt i din yoni, när du tränat ett tag så kommer du att känna det när du kniper dina muskler runt ägget.


Hoppas att det går bra för er med era yoni ägg och det är bara att höra av sig om du har frågor.44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla